Extra Algemene Vergadering

beeld netwerk

Op zaterdag 30 november vindt er een extra Algemene Vergadering plaats om het nieuwe beleidsplan 2021-2025 aan jullie voor te leggen.

Wat

We bekijken het nieuwe beleidsplan 2021-2025. Wat zijn de strategische doelen waar we de komende jaren voor gaan? En hoe vertaalt zich dit in zakelijk beleid? We stellen ook graag de nieuwe missie en visie aan jullie voor. Alles over het proces hier naartoe, kan je op een aparte pagina vinden: https://cavaria.be/beleidsplan2021-2025. Spannend!

Voor wie

Voor de zittende leden-deelgenoten. Dit wil zeggen de mensen die aanwezig of vertegenwoordigd waren door volmacht op de laatste Algemene Vergadering van 23 maart 2019 in Tour&Taxis. 

Wanneer

Zaterdag 30 november 2019 van 14u tot 16u is er de extra Algemene Vergadering.

Programma

  • 13u30 ontvangst
  • 14u-15u werkwinkel inhoudelijk beleid + werkwinkel zakelijk beleid
  • 15u-16u plenaire algemene vergadering

Aansluitend ben je welkom van 16u tot 17u30 op de High Tea, het verwenmoment voor de vrijwilligers van çavaria. Hierop zijn de vrijwilligers uit de werkgroepen, de raad van bestuur, het huizenoverleg en de aanwezige AV-leden uitgenodigd. 

Waar

In het Stripmuseum Brussel, gelegen in het centrum van Brussel, niet ver van van de Grote Markt en de Sint-Hubertusgalerijen. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer info op https://www.stripmuseum.be/nl/praktische-info/adres-en-contact

Inschrijven

Ben je een zittende lid-deelgenoot? Dan krijg/kreeg je midden september een e-mail met persoonlijke inschrijvingslink. 

Infovragen op voorhand

Infovragen over zowel het inhoudelijk als het zakelijk deel van het beleidsplan mogen gemaild worden naar [email protected], met als onderwerp “infovraag AV”. Deze vragen worden gebundeld en behandeld in de gepaste werkwinkel (inhoudelijk of zakelijk beleid) voorafgaand aan de plenaire Algemene Vergadering.

Agendaboekje extra Algemene Vergadering 30 november 2019

Hier kan je agendaboekje voor de extra Algemene Vergadering downloaden. In het agendaboekje vind je de praktische uitleg en wegbeschrijving, en het verloop van de Algemene Vergadering. Met het agendaboekje heb je alle basisinformatie om de Algemene Vergadering te kunnen volgen. Meer achtergronddocumentatie vind je hieronder. Je kan het agendaboekje ook op papier aanvragen via [email protected] 

Achtergronddocumenten inhoudelijk beleidsplan 2021-2025

Hier vind je de teksten van het beleidsplan 2021-2025. Een samenvatting vind je in het agendaboekje voor deze extra Algemene Vergadering. 

1. Missie, visie en strategie

2. Geschiedenis en evolutie

3. Omgevingsanalyse (trends, onderzoek en bevraging)

4. Beleidsuitdagingen

5. Strategische en operationele doelen

Achtergronddocumenten zakelijk beleidsplan 2021-2025

Hier vind je alle teksten uit het zakelijk beleidsplan. Een samenvatting van het financiële beleid vind je in het agendaboekje voor deze extra Algemene Vergadering. 

Verslag extra Algemene Vergadering 30 november 2019

Het verslag van de plenaire zitting en het verslag van de voorbereidende inhoudelijke workshop kan je hier vinden.