Voor çavaria geeft je maandelijkse steun zekerheid over de inkomsten. We hebben minder administratiekosten, waardoor er meer geld overblijft voor onze kerntaak: de strijd voor welzijn, gelijke rechten en gelijke kansen van holebi’s, transgender en intersekse personen. Onze subsidies komen steeds meer onder druk te staan. Het is belangrijk dat we financieel sterk staan en onafhankelijk kunnen werken.

Jouw voordeel met een maandelijkse gift?

  • Je kiest helemaal zelf hoeveel je elke maand geeft en je spreidt je steun over verschillende (kleinere) bedragen. Dat voel je minder in je portemonnee.
  • Je geniet van een fiscaal voordeel: Al je giften tellen mee voor je fiscaal attest (waarmee je via de belastingen 45% van je gift terugkrijgt).
  • Je zit nergens aan vast: één telefoontje is genoeg om je bijdrage meteen weer stop te zetten.
  • Het is simpel: je maandelijkse bijdrage opstarten kan via het onderstaande formulier. We brengen dit verder voor je in orde.

Goed nieuws! Dit jaar zijn je giften aan çavaria voor 60% aftrekbaar
De overheid stimuleert de vrijgevigheid van de burger door een uitzonderlijk fiscaal voordeel te bieden voor schenkers die dit jaar een gift doen. De belastingvermindering voor giften in 2020 wordt opgetrokken van 45% naar 60%. Een maandelijkse gift van €10 voor çavaria kost je dus in werkelijkheid maar €4!