Vrijwilligersjobs

Zoeken

Hier vind je een overzicht van de vrijwilligersjobs binnen çavaria. Snuister gerust eens rond en neem contact met ons op. De vrijwilligersgids vind je hier.

AntwerpPride

Antwerp Pride 2017

Op 12 -13 augustus is het opnieuw Pride in Antwerpen. Zie je het zitten om een handje toe te steken op het leukste regenboogevent van het jaar? Het is niet alleen leuk, je helpt ook om de eisen van çavaria kracht bij te zetten! Schrijf je hier in!

ZiZo logo

Redacteur ZiZo-magazine

ZiZo, het holebi- en transgendermagazine van çavaria, is op zoek naar nieuwe redacteurs. Voel je het kriebelen in je pen? Hou je van cultuur, politiek, human interest met een holebi-of transgenderinvalshoek? Durf je bovendien kritisch en speels te schrijven? Dan ben je een geknipte ZiZo-redacteur.

Lees verder
Belgian Pride

Pride 2017 - De vrijwilligers

Op zaterdag 20 mei is het opnieuw Pride.be in Brussel. Zie je het zitten om een handje toe te steken op het leukste regenboogevent van het jaar? Het is niet alleen leuk, je helpt ook om de eisen van çavaria kracht bij te zetten!
Schrijf je hier in!

Holebifoon logo

Holebifoon vrijwilliger

Ben je een goede luisteraar met een open geest, iemand die een empathisch gesprek kan voeren? Heb je affiniteit met de thema's holebiseksualiteit en gender en heb je zin om bij te leren? Dan is dit misschien iets voor jou.

Lees verder
L-day

L-day vrijwilliger

Organiseer jij graag activiteiten voor lesbische en biseksuele vrouwen? Heb je zin om mee de L-day in goede banen te leiden? Dan ben je aan het juiste adres, want de L-day is terug van weggeweest!

Lees verder
çavaria op de Pride

Çavaria-ambassadeur

SPARKLE, het çavaria-Congres, de Belgian Pride, Antwerp Pride, ... Ze zijn je wellicht niet onbekend. Çavaria organiseert jaarlijks allerlei evenementen en neemt ook deel aan tal van events georganiseerd door derden. Daarnaast zet çavaria in op fondsenwerving. Daarvoor zoeken we ambassadeurs die onze blijde boodschap kunnen verkondigen!

Lees verder
regenboog

Expertengroep LGBT eisenplatform

Heb je expertise op één of meerdere gebieden aangaande het eisenpakket van de holebi- en transgenderbeweging? Heb je expertise verworven door eigen ervaring, door interesse, studies of werk over bvb familierecht, strafrecht, asiel, donorschap, draagmoederschap, verkiezingen, discriminatiewetgeving, … ?

Lees verder
ILGA Europe Rainbow Map

Werkgroep Internationale politiek

Als je geïnteresseerd bent en je hebt kennis van de Europese instellingen en politiek dan ben je het perfecte lid van de werkgroep internationaal van çavaria. Via overleggen en mails volgen we de Europese politieke ontwikkelingen met betrekking tot holebi- en transgenderthema’s op en ondernemen actie daar waar nodig.

Lees verder

Pagina's