Çavaria strijdt onverminderd verder voor LGBTI+ rechten, veiligheid en welzijn! Nu de verkiezingsuitslag bekend is, houden we de partijen aan hun beloftes uit de verkiezingsprogramma’s.

Op 9 juni 2024 was het zover: dan stonden we in de rij voor de stembureaus. Met de slogan ‘Stem voor ons allemaal’ trok çavaria naar de verkiezingen in juni!  Want een ‘Stem voor ons allemaal’ is een stem voor gelijke LGBTI+ rechten, voor een toekomst waar je kan zijn wie je wil zijn. 

Naar aanleiding van de verkiezingen geeft çavaria heel wat interviews in de media. Ontdek hier enkele quotes en de links naar de volledige artikels.

Achter elk beleidsvoorstel schuilt een menselijk verhaal. Hier vind je dan ook zes echte verhalen uit de LGBTI+ community. Zes verhalen over de verschillende thema's waar wij aandacht voor vragen. Samen vormen ze een ...

Wat hebben Petra De Sutter, Zuhal Demir, Benjamin Dalle, Caroline Gennez, Gwendolyn Rutten en Jos D'Haese met elkaar gemeen? Ze deden mee aan ons verkiezingsdebat op 20 april! Herbekijk nu het debat.

Uit de nieuwste editie van de Rainbow Index van Europese LGBTI+ organisatie ILGA-Europe blijkt een positieve evolutie voor gelijke rechten ondanks anti-LGBTI+ aanvallen in verschillende EU-landen.

Blijf op de hoogte van de werking van çavaria via onze driemaandelijkse gratis magazine!

Zeven leden van Schild & Vrienden, waaronder de oprichter Dries Van Langenhove, moeten naar de rechtbank. Teken de petitie en toon je steun tegen deze opmars van geweld! 

Unia, Casa Rosa en Vlaamse LGBTI+ koepelorganisatie çavaria hebben samen een klacht ingediend tegen Dries Van Langenhove bij het parket van Brugge. Hij verspreidt foute info en zijn actie zet aan tot haat en geweld ten ...

Na bijna 30 jaar houdt ZIZO, het (online) magazine van çavaria, ermee op. ZIZO zorgde al die jaren voor meer zichtbaarheid van de LGBTI+ community en was een vaste waarde in het medialandschap voor LGBTI+ thema’s.