Çavaria-ambassadeur

çavaria op de Pride

Evenementen

SPARKLE, het çavaria-Congres, de Belgian Pride, Antwerp Pride, ... Ze zijn je wellicht niet onbekend. Çavaria organiseert jaarlijks allerlei evenementen en neemt ook deel aan tal van events georganiseerd door derden. Daarvoor zoeken we vrijwilligers die graag een shiftje achter de bar doen, mee het event op poten zetten, meestappen met onze wagen, flyeren, noem maar op. 

Fondsenwerving

Çavaria is de belangenverdediger voor holebi's en transgenders. En daarvoor werft çavaria fondsen. Steunen kan op allerlei manieren: je kan meter of peter van Lumi worden, je kan een çavariapas kopen, je kan een gift overmaken of een legaat schenken. Wil je zelf aan de andere kant van het spel staan, mensen overtuigen om ons te steunen, een belronde doen naar de donateurs, een infostand bemensen en fondsen werven? Neem dan snel contact op. 

Promotie

Çavaria is de uitgever van ZiZo-magazine en brengt jaarlijks ook verschillende brochures en folders uit. Dit drukwerk moet uiteraard ook verspreid worden over Vlaanderen en Brussel. Om onder meer de distributie van ZiZo bij de verschillende afhaalpunten in Vlaanderen en Brussel vlot te laten verlopen zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons hierin kunnen bijstaan. Misschien zie je het zitten om een stuk van de verspreiding in je regio of provincie voor je rekening te nemen? Uiteraard worden je onkosten vergoed.

Interesse?

Contacteer Stasa via [email protected].