campaign

Deze pagina toont een overzicht van alle inhoud met deze term. Een overzicht van alle gebruikte trefwoorden kan u op onze indexpagina vinden.

Inhoud met deze term

Bo Van Spilbeeck

VTM Nieuws, 11.11.11. en Ulrike Lunacek winnen Çavaria Award

Zaterdagavond reikten we onze jaarlijkse awards uit. VTM Nieuws ging aan de haal met de Çavaria Media Award, 11.11.11.

SPARKLE Lifetime Achievement Award

Genomineerden Çavaria Awards bekend!

Zaterdag 26 januari reikt çavaria haar jaarlijkse awards uit. In drie categorieën (Media, Campaign en Lifetime Achievement) bekronen we personen en organisaties die in 2018 een positieve invloed hadden op de rechten en het welzijn van holebi’s en transgenders.

Ketnet, Piet De Bruyn, Deborah Lambillotte

Ketnet, Piet De Bruyn en Deborah Lambillotte grote winnaars Çavaria Awards

Zaterdag reikten we onze jaarlijkse awards uit. Ketnet won de Çavaria Media Award, Piet De Bruyn de Çavaria Campaign Award en Deborah Lambillotte werd postuum geëerd met de Çavaria Lifetime Achievement Award.

Sparkle

Genomineerden Çavaria Awards zijn bekend

Op 27 januari reiken we de Çavaria Awards uit op het benefietevent SPARKLE in Kunstencentrum Vooruit in Gent. De genomineerden zijn Ketnet, De Morgen en Novaya Gazeta voor de Çavaria Media Award, en Don Bosco Haacht, Stad Gent en Piet De Bruyn voor de Çavaria Campaign Award.

SPARKLE

Safety First, Petra De Sutter en Anke Hintjens winnen Çavaria Award 2015

Zaterdagavond werden de Çavaria Awards uitgereikt in de Vooruit in Gent. De Çavaria Media Award ging naar de productiehuizen Shelter en Carambole voor ‘Safety First - The Movie’. Groen-politica Petra De Sutter ging aan de haal met de Çavaria Campaign Award en voormalig woordvoerster van de Holebifederatie (de voorloper van çavaria) Anke Hintjens sleepte de Çavaria Lifetime Achievement Award in de wacht.

SPARKLE

Prettige feesten en een gelukkig 2016!

Wil je met ons klinken op het nieuwe jaar? Hou dan 23 januari vrij en kom naar SPARKLE, ons spetterend benefietevent ten voordele van de Holebifoon.

SPARKLE

Genomineerden Çavaria Awards zijn bekend!

Çavaria reikt op 23 januari 2016 haar Campaign en Media Awards uit in de Vooruit in Gent. De uitreiking vindt plaats tijdens SPARKLE, het spetterend benefietevent ten voordele van de Holebifoon. De genomineerden die zich het afgelopen jaar inzetten voor holebi’s en transgenders zijn bekend!

Will Ferdy en Nathalie Delporte op uitreiking çavaria Lifetime Achievement Award

Will Ferdy wint çavaria Lifetime Achievement Award

Çavaria reikte zaterdag de çavaria Media Award, Campaign Award en Lifetime Achievement Award uit in de vooruit in Gent. Winnaars van de avond waren Klasse, bisschop Johan Bonny en Will Ferdy.

Klinkende champagneglazen

Çavaria wenst iedereen prettige feesten!

Tijdens de kerstperiode sluit çavaria haar deuren. Je kan ons terug bereiken vanaf 5 januari 2015.

Sparkle flyer

Genomineerden Çavaria Awards zijn bekend!

Çavaria reikt op 17 januari 2015 haar Campaign en Media Awards uit in de Vooruit in Gent. De uitreiking maakt deel uit van SPARKLE, een groots benefietevent ten voordele van de Holebifoon. De genomineerden zijn bekend!

Pagina's