STAGIAIR LGBTI+ ONDERZOEKSDATABASE (V/X/M)

Persoon met computer als hoofd die rondzweeft

STAGIAIR LGBTI+ ONDERZOEKSDATABASE (V/X/M) 

– minstens 2 dagen/week - 

Hou je ervan in onderzoek te snuisteren? Breng je dit graag op één plek samen, volgens een duidelijke structuur? Vind je het fijn om met mensen samen te werken, maar ook zelfstandig? Lijkt een database uitwerken je een boeiende uitdaging? 

 

Dan ben jij diegene die we zoeken voor de functie van stagiair LGBTI+ onderzoeksdatabase 

Volgende stappen

Zin om mee te bouwen aan een LGBTI inclusieve wereld? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar [email protected] t.a.v. Eva Declerck. 

Contact en verdere informatie via [email protected]    

Drempel om te solliciteren?

Çavaria wil een afspiegeling zijn van onze maatschappij. Wij geloven dat diversiteit kwaliteit stimuleert, en dat willen wij ook waarmaken als team! Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht diploma, genderidentiteit, genderexpressie, seksuele oriëntatie, seksekenmerken, afkomst, leeftijd of beperking. Ben je onzeker of ervaar je een drempel om te kunnen solliciteren? Laat het ons zeker weten. 

We hebben extra aandacht voor stagiairs die financiële drempels ondervinden om bij çavaria stage te lopen. Ervaar je financiële drempels? Aarzel dan niet om ons te contacteren zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een oplossing om de financiële drempels te verlagen.

Hoe werkt de selectie?

De eerste selectie gebeurt op basis van motivatiebrief en CV. 

Download hier de vacature!