Redacteur ZIZO (vrijwilligersvacature)

ZIZO is een online magazine voor LGBT+-personen in Vlaanderen en Brussel.

Als redacteur ontwikkel je met de rest van het team nieuwe artikels voor de site. Heb je een vlotte pen? Schrijf je graag artikels, columns  of recensies? Houd je ervan mensen te interviewen? Breng je graag verslag uit van een evenement of werk je liever een videoreportage uit? Heb je een sterke mening en de schrijfvaardigheid om die te uiten? Of is video jouw ding? Dan ben jij misschien de redacteur die we zoeken.

ZIZO streeft naar diversiteit en wil zo inclusief mogelijk werken. Daarom geloven wij in onze plicht om alle vormen van discriminatie uit te sluiten en elke stem in de LGBT+- gemeenschap te laten horen. We willen stereotypen doorbreken en onze lezers inspireren, informeren, sensibiliseren en opiniëren. Daar hebben wij jouw hulp voor nodig.

ZIZO is onderdeel van çavaria, de belangenverdediger van holebi’s, trans en intersekse personen. Als vrijwilliger bij ZIZO krijg je de kans je netwerk uit te breiden, je curriculum als redacteur uit te bouwen en je schrijfhonger te stillen.

Aangezien dit een vrijwilligersfunctie is bieden wij flexibiliteit, maar we verwachten wel inzet en motivatie om regelmatig bij te dragen aan de site.

Herken je jezelf in deze doelstellingen? Ben jij het schrijftalent dat wij zoeken? Lijkt het jou leuk om mee te helpen en je in te zetten voor LGBT+? Dan ben jij de juiste persoon om ons team te versterken.

Stuur ons een mailtje met je motivatie naar [email protected] en wie weet zien we je binnenkort wel terug op de redactie.