Feedbackronde

brandende gloeilamp met kleine radars rond in regenboogkleuren

De vloot is onderweg

2020 zal in de geschiedenis als een bijzonder jaar geboekstaafd staan. Toen de naam Traject 2020 werd gekozen voor de organisatieverandering van çavaria, had niemand dit soort jaar kunnen voorspellen.

En toch, ondanks alles is de vloot vertrokken, we varen een duidelijke richting uit maar willen ons kompas nog scherper instellen. Daarvoor kregen we al heel wat input uit de beweging. Waarvoor dank. 
 

Waar varen we naartoe?

  • Cavaria wil als een netwerkorganisatie als één van de schepen, midden in die vloot zitten maar hoeft daarom niet altijd vooraan te varen.
  • Cavaria wil als beweging zijn leden verbinden en samenbrengen, zodat iedereen zich onder deze vlag in de vloot thuis kan voelen.
  • Cavaria wil als belangenorganisatie de maatschappij bewust maken en mee de veranderingen in beweging zetten, wil de wind zijn in de zeilen.
  • Cavaria wil als expertisecentrum alle kennis en ervaring rond onze thema’s bundelen en met elkaar en de wereld delen.

Hoe doen we dat?

In de feedbackronde gaan we de voorwaarden verfijnen om deze rollen goed op te pakken. En daarvoor nodigen we iedereen uit op een reeks van drie (online) avonden: de huizen, de landelijke en lokale verenigingen, de personeelsleden, de actieve vrijwilligers… iedereen is welkom om mee na te denken over de toekomst van de organisatie.

Drie donderdagavonden online van 19u30 tot 21u30:

  • 29/10 Landelijke werking als dwarsbalk door alle regio’s: wat verbindt in thema’s en specialisaties?
  • 12/11 Regionale werking lokaal inbedden en ontmoeten, hoe leren we van elkaar over de regio’s heen
  • 26/11 Interne werking hoe functioneren we als (netwerk)organisatie die zowel naar de leden als naar de overheid opdrachten heeft te vervullen

Doel:

We willen tijdens deze vaart alle informatie verzamelen om tegen de RvB van 12 december een concreet voorstel voor organisatieverandering op tafel te leggen. Jullie bepalen mee de richting.

Schrijf je hieronder in voor de reeks of voor enkele van die momenten en help ons het kompas scherpstellen.