Biseksualiteit

Biseksualiteit

Logo 'Proud to bi myself'Ben jij biseksueel? Of ben je op zoek naar meer informatie over dit onderwerp? Dan is deze portaalpagina helemaal iets voor jou. Hier vind je een overzicht van verenigingen, activiteiten, publicaties en nieuws.

Artikels in dit dossier

 

Bcurious

bcurious

Bi my valentine

Bi my valentine

Biseksualiteit is een seksuele geaardheid waar nog steeds veel stereotypen over bestaan of die vergeten wordt, ook binnen de LGBT-gemeenschap. Om biseksualiteit zichtbaarder te maken organiseerde Casa Rosa in samenwerking met de werkgroep Bi van çavaria de actie ‘Bi My Valentine’.

Lees verder
bi button

Hoe kun je zien dat iemand bi is?

Biseksualiteit is vaak onzichtbaar. Je kunt niet zien of iemand bi is aan hun uiterlijk.

Lees verder
Love to be Bisexual

Bi Visibility Day

Sinds 1999 vieren we jaarlijks Bi-Visibility Day op 23 september. Deze dag, in het leven geroepen door 3 biseksuele activisten, roept op om extra aandacht te schenken aan de biseksuele bevolking.

Lees verder
Community Biseksualiteit

Wat is biseksualiteit?

Biseksualiteit is een seksuele oriëntatie. Je kunt jezelf als biseksueel identificeren als je in jezelf de mogelijkheid erkent om je romantisch en/of seksueel aangetrokken te voelen tot personen van meer dan één genderidentiteit.

Lees verder
Bi-yourself

Bi Yourself!

De bi-denkdag is een feit. En dat hier nog een vervolg zal op komen dat bleek wel duidelijk na afloop. 20 september rganiseerde çavaria in Brussel Bi Yourself naar aanleiding van de internationalBi Visibility Day op 23 september.

Lees verder

Mediatheek